O NAMA

Tvrtka BELTRAM I SIN osnovana je 1997. godine nakon što je vlasnik deset godina radio i specijalizirao izgradnju bazena u Njemačkoj. Tvrtka BELTRAM I SIN surađuje sa Zodiac i t.d. te sa međunarodnom firmom Fluidra..

 

U Hrvatskoj smo do sada postavili preko 300 bazena raznih veličina i preko 100 sauna. Radimo na terenu čitave Hrvatske kao na primjer; Osijek, Požega, Slavonski Brod, Kutina, Vrbovec, Varaždin, Krapinske Toplice, Zagreb, Zelina, Rijeka, Lovran, Opatija, Krk, Malinska, Punat, Lošinj, Rab, Zadar, Pula, Unutrašnjost Istre, Pag, Dubrovnik, Brač i u mnogim manjim mjestima. U Bosni i Hercegovini smo radili u Jajcu, Sarajevu, Posušju, Livnu i Doboju.

Naši poslovni partneri su u velikoj većini mali investitori (obiteljski bazeni i saune) ali i velike građevinske firme s kojima smo izgradili povjerenje.

 

U našem radu koristimo naprednu ekološku tehnologiju (solarne bazenske kolektore, robote za čišćenje bazena, solnu elektrolizu umjesto klora itd.). Neke od tih tehnologija smo prvi donijeli u Hrvatsku. Svi naši materijali koje ugrađujemo u bazene imaju garancije koje vrijede za Evropsku uniju

 

DJELATNOSTI FIRME BELTRAM I SIN:

 

UGRADNJA - IZGRADNJA - OPREMANJE BAZENA Ugradnja bazena svih dimenzija s garancijom. Ugrađujemo solarna i druge vrste grijanja u bazene.

 

PROJEKTIRANJE BAZENA

 

IZRADA - UGRADNJA - OPREMANJE SAUNA Izrađujemo finske saune od polarne jele i sve vrste drugih sauna, turske i parne kupelji u svim veličinama.

 

OSTALI RADOVI

Isporučujemo i ugrađujemo uređaje za masažu i protustrujno plivanje.

Isporučujemo i ugrađujemo uređaje i pribor za pripravu i održavanje kvalitete bazenske vode. Ugrađujemo odvlaživaće i klima uređaje za unutrašnje bazene.

Izvodimo sve vrste hidroizolacija uz pomoć specijalnih plastičnih folija (cisterne, razni krovovi, vrtna jezerca i sl.).

Prodajemo i montiramo masažne kade prestižnih proizvodača.

 

Za sve radove dajemo garanciju, savjete, pružamo servisne usluge i održavanje svih uređaja.

Institut for Innovative Design je testirao STYROPOOL bazene i dodijelio ZERO POOL certifikat. Ova oznaka dodjeljuje se proizvodima koji se ističu kroz učinkovito korištenje resursa, kao što su energija, voda, potrošni materijal itd.

ZODIAC POOL DEUTCHLAND GMBH - Dio tvrtke ZODIAC, svjetski poznata po pouzdanosti i kvaliteti svojih proizvoda u područjima zračnog i pomorskog prometa. Na području izgradnje bazena i opremanja bazena ZODIAC POOL DEUTCHLAND GMBH se oslanja na tehnološki know-how i iskustvo robne marke D&W Pool i time Vam garantira visoko razvijene i originalne proizvode.

FLUIDRA je svjetski lider u proizvodnji i distribuciji bazenske, welness i spa opreme, koja posluje u više od 45 država na svijetu. Sa iskustvom od preko 50 godina postjanja firme,  nudi sve  proizvode vrhunske kvalitete za bazene, uz stalno integrirano istraživanje i razvoj.